Een advies waarmee je aan het werk kunt

Bij arbeidsrecht denken de meeste mensen aan ontslag. Inderdaad bestaat een groot deel van de arbeidsrechtelijke praktijk van De Regt | Sobral advocaten uit ontslagkwesties: ontbindingen, ontslagvergunningen en ontslag op staande voet. Maar ook komen tal van andere vraagstukken voor, bijvoorbeeld op non-actief stelling, ziekte en arbeidsongeschiktheid, CAO’s, (flexibele) arbeidscontracten, ongelijke behandeling en intimidatie.

Heeft u een dergelijke arbeidsrechtelijke vraag? Bel of mail De Regt | Sobral advocaten en u krijgt een helder antwoord en praktische tips. Is er een conflict? Dan handelen zij snel. Als het voor u beter is, plegen zij overleg met de andere partij om tot een goede werkbare oplossing te komen. Bij beëindigingsprocedures en reorganisaties krijgt u als werkgever of werknemer deskundige en krachtdadige bijstand. Ook voor het opstellen, beoordelen en aanpassen van arbeidsovereenkomsten bent u bij De Regt | Sobral advocaten aan het juiste adres.

Enkele voorbeelden uit de praktijk van De Regt | Sobral advocaten:

“Mijn baas heeft mij op non-actief gezet. Hij moet toch wel gewoon mijn loon doorbetalen?”

“Een van mijn werknemers zit al heel lang ziek thuis. Het ziet er niet naar uit dat hij ooit nog terugkomt. Kan ik het dienstverband nu beëindigen?”

“Op het werk vindt er een reorganisatie plaats. Voor mij is waarschijnlijk geen plek meer. Kan ik dan zomaar ontslagen worden en hoe moet ik financieel verder ?”