Bij ons staat het individu centraal


Mr A. de Regt en Mr M.A. Sobral werkten als collega’s op een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Zij vonden elkaar in hun voortvarende aanpak en persoonlijke benadering en zijn in 2007 samen een eigen kantoor gestart. Inmiddels adviseren en procederen zij al meer dan tien jaar in uiteenlopende zaken voor ondernemers en particulieren.

Mr De Regt en Mr Sobral hebben een luisterend oor voor het probleem waarmee u binnenstapt en voor de korte vraag waarover u even belt. Voor een redelijk tarief adviseren zij vanuit de visie dat alleen werkbare resultaten tellen. Doelgericht werken zij aan een praktische oplossing die het best past bij uw situatie. Daarbij kijken zij niet alleen naar de juridische aspecten, maar ook naar uw specifieke bedrijfsvoering of uw persoonlijke omstandigheden, thuis en op het werk. Met hun deskundigheid bent u ook echt geholpen.

 

Deze twee gedreven en betrokken advocaten werken efficiënt en snel en onderscheiden zich ook door hun onvoorwaardelijke servicegerichtheid. Aarzel niet en leg uw vraag voor aan De Regt | Sobral advocaten. U komt er verder mee.

 

 

Mr A. de Regt


Mr M.A. Sobral