Uw afspraken helder op een rij

Start u een samenwerking of wilt u andere afspraken duidelijk vastleggen? Dan heeft u een goed contract nodig. Iedereen sluit elke dag ook kleine ‘contracten’, mondeling of schriftelijk. In de praktijk ontstaat achteraf nogal eens onduidelijkheid, of de ander houdt zich niet aan de afspraak. Het verbintenissenrecht geeft dan wegwijzers voor de oplossing.

De Regt | Sobral advocaten stelt voor u eenduidige contracten en algemene voorwaarden op, met de afspraken die voor u belangrijk zijn. Wilt u zorgen dat de andere partij het contract alsnog goed uitvoert of wilt u schadevergoeding? Bij De Regt | Sobral advocaten krijgt u gerichte hulp bij aanmaning en/of aansprakelijkstelling.

Enkele voorbeelden uit de praktijk van De Regt | Sobral advocaten:

“Mijn wasmachine van twee jaar oud is kapot. De garantie is net verlopen, maar de reparatiekosten zijn hoog. Kan ik geen vergoeding krijgen van de fabrikant? ”

“Met mijn bedrijf heb ik machineonderdelen geleverd aan een van mijn klanten. Die klant weigert te betalen, maar de spullen zijn gewoon goed. Hoe kan ik zorgen dat ik mijn geld krijg?